Een vast aanspreekpunt met een grote betrokkenheid bij en aandacht voor de klant!

Wie ben ik en wat kan mijn kantoor voor u betekenen?

In januari 2004 heb ik, na jarenlang in de branche werkzaam te zijn geweest, Administratiekantoor Radsma opgericht, waarmee ik een lang gekoesterde droom in vervulling heb kunnen laten gaan. Inmiddels is het kantoor uitgegroeid tot een modern administratiekantoor. Met ruim 25 jaar werkervaring in de administratieve- en fiscale sector, begeleid ik ZZP’ers en MKB-ondernemingen. Dit met passie voor het vak.

Administratiekantoor Radsma is een ervaren en professioneel kantoor en bewust kleinschalig van opzet. Zo hebt u altijd een vast aanspreekpunt die uw organisatie door en door leert kennen, bouw ik samen met de klant aan een prettige relatie en houd ik de lijnen direct en kort. Zo kan en wil ik snel en flexibel reageren als de klant mij nodig heeft. Een ondernemer werkt nu eenmaal niet van negen tot vijf, dus ik ook niet.

Mijn werkmethodiek is gericht op het adequaat voeren van de volledige boekhouding of administratie voor kleine en middelgrote ondernemingen en zelfstandigen zonder personeel (ZZP). Ook voor de administratieve begeleiding of controle op uw, in eigen dienst gevoerde boekhouding en administratie, bent u bij Administratiekantoor Radsma aan het juiste adres. Zeker als u de administratie verzorgt binnen Snelstart. Uw loonadministratie is bij mij in goede handen, net als de diverse belasting disciplines zoals inkomstenbelasting (winst), omzetbelasting, loonheffing en vennootschapsbelasting. Uiteraard sta ik u ook op deze gebieden bij met fiscale adviezen waar u wat aan hebt. Zo stem ik dienst- en serviceverlening naadloos af op uw wensen.

Mijn werkwijze

Vanaf de oprichting van Administratiekantoor Radsma is het mijn streven om het voor ondernemers eenvoudiger en goedkoper te maken de administratie uit handen te geven, zonder dat dit ten kosten gaat van kwaliteit. Zo is mijn kantoor al meer dan 12 jaar een uitstekend alternatief voor dure, grote en loge accountant- of administratiekantoren. Dit vertaalt zich in een grote betrokkenheid bij en aandacht voor de klant, waarbij ik voortdurend op zoek ben naar de beste oplossing tegen eerlijke en redelijke kosten. Volgens mijn relaties is naast betrouwbaarheid, het boekjaartarief een van de sterkste pluspunten. Het all-in boekjaartarief biedt helderheid en duidelijkheid over de werkzaamheden die u van mijn kantoor verwacht, tegen een vooraf en vast overeengekomen jaartarief. U betaalt dan ook niet per uur maar per jaar! Dit jaartarief wordt vervolgens in 12 maandelijkse termijnen gedeclareerd. U hebt dus vooraf inzage in de kosten en wordt achteraf niet onaangenaam verrast met hoge declaraties op uurbasis. Een prettige gedachte!

Wie zijn mijn klanten?

Ik richt mij met mijn kantoor op ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare administratieve- en fiscale partner, met een transparante werkwijze en kostenstructuur. Het is mijn missie om klanten te helpen overzicht te krijgen in de complexe materie van administratieve zaken en verplichtingen zoals belastingaangiften. Structuur aanbrengen in kosten en opbrengsten is nu eenmaal mijn specialisatie! Zo blijft er voor u meer tijd over om te doen waar u goed in bent! Mijn relatiebestand is zeer divers en bestaat uit verschillende vormen van ondernemerschap. Van ZZP-er tot kleine BV met personeel, van Glazenwasser bedrijf tot IT specialist, van tand prothetisch praktijk en winkelbedrijf tot horeca instelling. Allemaal met hun eigen problematiek, aandachtspunten, pakket van eisen en fiscale aspecten.

Wat mag u van mij verwachten?

  • U hebt altijd te maken met een vast aanspreekpunt die uw organisatie kent.
  • U hebt de zekerheid dat de “teller” niet direct gaat lopen als u een vraag wilt stellen.
  • U hebt de zekerheid van een vast, vooraf overeengekomen, jaartarief.
  • Ook na kantoortijden kunt u, na het maken van een afspraak, een beroep op mij doen.
  • Tot slot zijn de exploitatiekosten relatief laag zodat u profiteert van gunstige tarieven.

Meer weten ? Bel of Mail mij


Dirk Jan Radsma
Telefoonnummer: 010 458 87 55
Mobiel:  06 41 43 44 94

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.