“Met plezier jouw cijfers op orde, het kan echt”

Over mij

Aangenaam, ik ben Dirk Jan Radsma.
Mijn favoriete werk is: jouw administratie regelen. Dat doe ik met betaalbare expertise, korte lijnen en persoonlijk contact. Vanaf 2004 ben ik als zelfstandige actief. Mijn kantoor aan huis is gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Persoonlijk en maatwerk

Jij kent mij en ik ken jou, jouw bedrijf, jouw wensen en je toekomstplannen. Administratie op maat is ook voor iedereen anders. Zo wil jij misschien alles uit handen geven terwijl een ander de btw-aangifte liever zelf doet. We regelen het zoals jij dat wilt. Mijn tarief is een vooraf afgesproken bedrag, dus vanaf nu nooit meer verrassingen achteraf. No-nonsens, eerlijk, helder en duidelijk, daar houd ik van.

Ervaring & passie voor cijfers

De vrijheid van kunnen werken wanneer ik dat wil vind ik fijn. Mijn ruim 25 jaar werkervaring helpt om structuur aan te brengen in financiële administraties en overzicht te krijgen in complexe administratieve- en belastingzaken. Geloof het of niet, ik heb echt een passie voor cijfers en krijg ze graag op orde. Ook de wirwar aan belastingregels, die ieder jaar weer veranderen, volg ik op de voet.

Maatschappelijke betrokkenheid

Mijn expertise zet ik ook vrijwillig in. Zo werk ik als praktijkopleider om stagiaires het vak te leren, mijn kantoor is een erkend SBB-leerbedrijf.

Op dit moment bied ik een leerplaats voor de opleiding Bedrijfsadministrateur of Junior assistent-accountant. Mail mij!

 

Ook ben ik als vrijwillig, penningmeester bij Speel-o-theek Berend Botje. Betrokken en actief zet ik me graag in voor mens en maatschappij.

Goede service vind ik belangrijk

Naast mijn dienstverlening, sta ik altijd klaar voor mijn klanten, dat maakt verschil. Bel me op of stel die vraag per e-mail, ik help je graag. Wil je buiten kantooruren afspreken? Natuurlijk kan dat. Ondernemers werken niet van 9 tot 5, dus ik ook niet.

Kennismakingsgesprek

Nu weet je alles van mij, maar ik leer jou en je business ook graag kennen. Contact is zo gemaakt. Dit dat kan via onderstaande formulier, bel 06 41 43 44 94 of mail me voor een afspraak op info@radsma.nl.

Meer weten? Neem contact op!

Dirk Jan Radsma
Telefoonnummer: 010 458 87 55
Mobiel: 06 41 43 44 94

Contact

Pluvierstraat 27
2903 CA  Capelle a/d IJssel

010 4588755
06 41 43 44 94

info@radsma.nl

KvK Rotterdam: 55502008
Btw-id: NL001366426B93

Openingstijden

Ma t/m Vr: 09.00 - 17.00 uur
Avonduren: op afspraak
Za & Zo: gesloten