“Slim ondernemen zonder zorgen”

Administratie ZZP & MKB

Volledige boekhouding uitbesteden

Wil je jouw hele financiële administratie, van schoenendoos vol bonnetjes tot uitgebreide jaarrekening uit handen geven? Geen probleem, dat doe ik graag. Het enige wat jij moet doen is periodiek de noodzakelijke bedrijfsgegevens aanleveren, ik doe de rest.

Jij boekt in, ik verwerk of controleer

Natuurlijk kun je ook zelf de boekhouding inboeken in een boekhoudprogramma, dan kijk ik mee. Zelf werk ik op kantoor met Snelstart Software en ik leg je graag uit waarom. Maar met een ander boekhoudpakket kan het ook. Jij boekt in en ik geef begeleiding, doe de controle, de btw-aangifte, de jaarrekening en de aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting. Samenwerken met korte lijnen noem ik dat. Zo weet je zeker dat het goed gaat.

Boekjaarabonnement 

Duidelijke afspraken, heldere kosten, geen verrassingen achteraf. Dit abonnement is helemaal afgestemd op wat jij wilt en nodig hebt aan administratieve- en fiscale dienstverlening. Maatwerk dus. Vooral de omvang van de administratie is bepalend voor de investering. Als dat duidelijk is spreken we een vast bedrag per jaar af. Zo heb je zekerheid en weet je precies én vooraf wat de kosten zijn. Dit jaarbedrag wordt in maandelijkse termijnen betaald zodat de kosten gelijkmatig worden verdeeld.

Alles wat je nodig hebt zit erin. Eigenlijk valt alleen de loonadministratie buiten dit abonnement. Mocht je dat ook willen? Geen enkel probleem, dat kan en doe ik graag. Ook dat is maatwerk, laat me vooral weten wat je wilt.

Wat ik voor je doe in dit pakket

  • coderen van de boekstukken
  • boeken en verwerken van de boekstukken
  • opmaken van de aangifte omzetbelasting (4x of 12x per jaar)
  • een overzicht per kwartaal, voorlopige balans & resultatenrekening
  • meer jaren dossier aanleggen, voorbereid op fiscale controles
  • uitgebreide jaarrapportage inclusief jaarrekening en analyses
  • fiscaal rapport inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting
  • vier uur bespreektijd per jaar

Speciaal tarief voor starters 

Voor startende ondernemers heb ik een speciaal starterstarief en startersbegeleiding. Zo denk ik bijvoorbeeld mee over welke rechtsvorm het meest geschikt is voor jouw bedrijf. Onder starters versta ik ondernemingen die niet ouder zijn dan 2 jaar. Bekijk ook mijn gratis tips om je verder te helpen.

 

BV’s zonder activiteiten 

Ook voor de Besloten Vennootschap (BV) met geen of bijna geen activiteiten beperk ik de jaarlijkse administratieve lasten. Vraag vooral naar alle mogelijkheden.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Dirk Jan Radsma
Telefoonnummer: 010 458 87 55
Mobiel: 06 41 43 44 94

Contact

Pluvierstraat 27
2903 CA  Capelle a/d IJssel

010 4588755
06 41 43 44 94

info@radsma.nl

KvK Rotterdam: 55502008
Btw-id: NL001366426B93

Openingstijden

Ma t/m Vr: 09.00 - 17.00 uur
Avonduren: op afspraak
Za & Zo: gesloten