Dirk Jan is snel, accuraat, pro-actief, inlevend, zeer klantvriendelijk, praktisch en betrouwbaar”

Klanten – wat zij zeggen

Deo Media – Deo Boedhai
De begeleiding bij de overstap naar Radsma was soepel. Dirk Jan is snel, accuraat, pro-actief, inlevend, zeer klantvriendelijk, praktisch en betrouwbaar. Ik ben al 5 jaar klant en word altijd uitstekend geholpen. Het werkt prettig wetende dat de administratie altijd op orde is en hij denkt mee vanuit mijn situatie. Deskundig advies, eenvoudige en inzichtelijke software en persoonlijk en informeel contact.”

“Hier ben ik geen nummer, ik heb persoonlijk contact met Dirk Jan” 

Labstuff – Peter van Gelderen
De meerwaarde is hier dat je geen nummer bent maar persoonlijk contact hebt met Dirk Jan. Daarbij zit hij in de buurt en kan ik hier terecht met mijn papierwerk, dat vind ik heel fijn. Niet voor niets ben ik al 14 jaar klant.”

HypnoseCentrum Infinity – Marry Jong
“Inmiddels ben ik 2 jaar klant en vanaf het begin had ik er een goed gevoel bij en dat heb ik nog steeds. Dirk Jan heeft zich echt verdiept in mijn bedrijf en mijn situatie en dat heeft enorm geholpen. Daar ben ik zeer dankbaar voor en ik ben ook erg tevreden. Dirk Jan is niet alleen kundig maar ook erg sympathiek.”

“Hij bespaart ons veel tijd door de loonadministratie, aangiftes en boekhouding te doen”

Areeya Thaise Massage – Phavika Thapawong
“We zijn erg tevreden, hij denkt mee en we krijgen altijd een seintje bij naderende deadlines. Afspreken ’s avonds (wat ons beter uitkomt) is nooit een probleem. Alle vragen worden altijd duidelijk beantwoord met extra linkjes met info daarbij. Hij bespaart ons veel tijd door het uit handen nemen van ons loonadministratie, boekhouding en belasting aangiftes.”

Speel-o-theek Berend Botje
“Al acht jaar onze penningmeester die ons, toen hij begon, redde van een faillissement. Hij hielp ons de zaken op orde te krijgen en inzicht te geven in onze financiën. Nog altijd adviseert hij ons deskundig. Hij werkt hij heel precies, nauwkeurig, eerlijk en betrouwbaar.“

Meer weten? Neem contact op!

Dirk Jan Radsma
Telefoonnummer: 010 458 87 55
Mobiel: 06 41 43 44 94

Contact

Pluvierstraat 27
2903 CA  Capelle a/d IJssel

010 4588755
06 41 43 44 94

info@radsma.nl

KvK Rotterdam: 55502008
Btw-id: NL001366426B93

Openingstijden

Ma t/m Vr: 09.00 - 17.00 uur
Avonduren: op afspraak
Za & Zo: gesloten